top of page

BAD, RØR OG 
VÅTROMSFORNYELSE

Vi i Byggkompaniet AS tar på oss små og store oppdrag innen baderom og våtrom. Med mangeårig ekspertise i ryggen jobber vi alltid for å løse oppgavene vi møter på best mulig måte. For oss er kvalitet, effektivitet og konkurransedyktige priser viktig.

Vi er spesialister på bygg og rehabilitering av bad og våtrom, og tar på oss oppdrag i private hjem, borettslag og næring. Med våre erfarne og kompetente håndverkere på laget, kan du være trygg på at jobben som utføres holder en høy standard og innfrir de krav som stilles.

Boligselskaper

Rør og våtromsfornyelse av hele bygårder er et av våre kjerneområder. Vi veileder om hvordan våtromsprosjektet bør planlegges og gjennomføres. Vi prosjekterer og utfører våtromsprosjekt, samtidig som vi legger til rette for at beboerne kan bo hjemme gjennom hele byggetiden. Her trengs spesialkompetansen vi besitter. 

Hvordan går vi frem?

Gjennom en befaring med kunden og en gjennomgang av deres behov og ønsker, ser vi på hvilke muligheter og løsninger som er tilgjengelige.

Det bli satt opp et detaljert pristilbud og gitt en fremdriftsplan. 

Kontrakt etableres og arbeidene starter opp til avtalt tid og utføres iht. våtromsnormen. Under hele fremdriften dokumenteres det nøye hvordan det nye badet bygges opp og hvilken løsninger som er benyttet.

Kunden varsles før arbeidene er ferdigstilt og det avtales en overtagelsesbefaring av det nye badet. Etter gjennomført overtagelse lastes komplett dokumentasjon over deres nye baderom opp i boligmappa.no med beskrivelser, bilder og produktbeskrivelser. Boligmappa.no kan enkelt beskrives som ”boligens servicehefte på nett”. En digital lagringsplass som samler viktig dokumentasjon fra offentlige register, håndverkere og boligeiere. Alt ligger trygt på et sted.

Den trygge veien til baderommet går via en godkjent våtromsbedrift!

bottom of page