top of page
Image by Dejan Zakic

Jobb hos oss

Vårt kjerneområde er totalleveranser innen rehabilitering, utvikling og renovering av boliger, leiligheter, offentlige bygg og næringsbygg.

 

Vi er i dag godt etablert i Oslo og Vestfold fylke, hvor vi har spesialisert oss på entrepriser med offentlig og privat næring.

Som totalleverandør ønsker vi å ta ansvar for hele jobben, ved å kombinere egne fagarbeidere med innleid kompetanse innen elektro, rør og VVS. Vi utfører små og store oppdrag med stor presisjon, og utvikler samtidig kompetente og kvalitetsbevisste medarbeidere som tar ansvar for jobben.

Vi søker tømrere og murere.

 

Byggkompaniet har økt arbeidsmengde og har behov for å utvide med flere tømrere og murere båd til vår avdeling i Oslo-området og Vestfold. 

Tømrere:
Av tømrerarbeider utfører vi utvendig og innvendig rehabilitering, takomlegging, utskifting av kledning og vinduer, innredning av lokaler og oppføring av konstruksjoner, samt en del utbygging av råloft.

Murere:
Våre murere sørger for at vi også kan tilby alt av flislegging inne og ute, teglsteinsarbeider, fiberpuss, peismuring, fasadearbeider og legging av skifer.

Ønskede kvalifikasjoner:

- Svennebrev/fagbrev, erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
- Kjennskap til relevante lover og forskrifter (NS og BVN for murere)
- Forstå og snakke norsk, eller et skandinavisk språk er en forutsetning
- Førerkort klasse B/ BE er en fordel

Ønskede personlige egenskaper:

- Evne til å jobbe selvstendig
- Pålitelig
- Løsningsorientert
- Opptatt av HMS, orden og ryddighet

Arbeidssted:

Oslo, Asker & Bærum og regionen Tønsberg og omegn (tømrere og murere).

Byggkompaniet AS gir mulighet for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Fysisk sikkerhet er viktig for oss og vi har et stort fokus på HMS.

Vi tilbyr:

- Fast, heltidsstilling med ordnede lønns- og arbeidsvilkår
- Trygge arbeidsforhold og utviklingsmuligheter
- Gode pensjons- og forsikringsordninger
- Telefonordning og støtte til fysisk trening
- Et arbeidsmiljø med høyt faglig nivå og engasjerte kolleger

Dersom du har noen års relevant arbeidserfaring, vil du kunne ha gode muligheter hos oss. Vi ser etter personer med positiv innstilling, som ikke er redd for å ta i et tak og har gode samarbeidsevner. Du må være punktlig og takle høyt tempo. For den rette finnes det gode muligheter for å utvikle seg til høyere stilling i vår bedrift. 

Vil du jobbe i et godt etablert firma i utvikling og tilfredsstiller våre forventninger, er du velkommen til å sende søknad og CV.

bottom of page