top of page

REHAB, OMBYGGING,
TILBYGG

Byggkompaniet har god erfaring med mange ulike type bygg. Enten det gjelder rehabilitering av eldre konstruksjoner, tilpasninger til nye formål eller utvidelser av eksisterende bygningsmasse. Vi streber etter de optimale løsningene, og utfører etter oppdaterte krav og forskrifter. 

Gode samarbeidspartnere med underentreprenører tillater oss å levere nøkkelferdige prosjekter. 

Rør og våtromsfornyelse

Rør og våtromsfornyelse av hele bygårder er et av våre kjerneområder. Vi veileder om hvordan våtromsprosjektet bør planlegges og gjennomføres. Vi prosjekterer og utfører våtromsprosjekt, samtidig som vi legger til rette for at beboerne kan bo hjemme gjennom hele byggetiden. Her trengs spesialkompetansen vi besitter.

Rehabilitering og oppgradering av eksisterende næringsbygg er et stort og viktig marked for oss. Vi er opptatt av korte kommunikasjonsveier og gjensidig åpenhet. 

Med konkurransedyktige priser skal vi levere høy kvalitet til avtalt tid. HMS er alltid høyt prioritert i våre prosjekter. Det er viktig for oss at skader unngås. 

Velux takvinduer

Som godkjent montør av VELUX fasade- og takvinduer kan vi hjelpe dere med alle utfordringer dere har. Vi har lang erfaring med VELUX sine produkter, og våre ansatte blir jevnlig kurset i regi av VELUX slik at vi til en hver tid har oppdatert kunnskap om alle produkter fra VELUX.

Ønsker du en oversikt over alle takvinduer levert av VELUX, klikk her for komme til VELUX sine hjemmesider om takvinduer.

bottom of page